Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 3 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Stuur hiervoor binnen 3 dagen na ontvangst van je bestelling een mail naar info@kleikunstig.nl of gebruik het contact formulier onder Contact.

Je hebt na de annulering 14 dagen om je product retour te sturen in de originele staat*. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven om te verzenden de website van je vervoerder.

 

Wil je een product ruilen? Stuur dan het product retour en plaats in de webshop een nieuwe bestelling. Neem dan wel ook even contact met ons op via een mail naar info@kleikunstig.nl of gebruik het contact formulier op pagina Contact.

Een retourzending mag terug worden gestuurd naar het door ons opgegeven adres.

 

Zodra we je retourzending in goede orde ontvangen hebben, storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op het bij ons bekende rekeningnummer. Als je een product ruilt zullen de extra verzendkosten door ons in rekening worden gebracht.

Voorwaarde voor retourneren of ruilen is dat het product onbeschadigd moet zijn en in de originele verpakking

 

*Met originele staat bedoelen we dat elk product dat je retourneert in dezelfde staat moet verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Geretourneerde artikelen mogen niet zijn gebruikt of aangetast.