Algemene voorwaarden                                                                                       Terug naar Bestellen

 

De klant gaat met de voorwaarden akkoord als de online bestelling verzonden is.

 

*Bestellen: Nadat je de bestelling hebt geplaatst, krijg je binnen 24 uur een bevestigingsmail met daarin het totaal bedrag inclusief verzendkosten. Heb je binnen 24 uur geen mailtje ontvangen? Neem dan even contact op via e-mail (want bij 1 foute letter in het e-mailadres kunnen wij je niet bereiken). 

 

*Betaling: In de mail na de bestelling staan de betalingsgegevens incl. de verzend- kosten en de betaalgegevens. Wij verzoeken je om er zorg voor te dragen dat het eindbedrag binnen 8 dagen, na bevestiging van het totaal bedrag, op de rekening van Kleikunstig staat. Daarna wordt je bestelling verzonden. Voor buitenlandse betaling geldt een termijn van 12 dagen. Indien we binnen deze termijn geen betaling hebben ontvangen, zijn wij genoodzaakt de bestelling te laten vervallen.

 

*Annuleren: Een bestelling kan om welke reden dan ook, via e-mail, binnen 14 dagen na bevestiging geannuleerd worden onder vermelding van het bestelnummer. Geannuleerde bestellingen die opnieuw geplaatst worden tijdens aanbiedingen en acties zullen geleverd worden aan de originele prijs en NIET tegen de aanbieding- of Actie prijs.

 

*Verzenden: Voor bestellingen binnen Nederland rekenen we een bedrag aan verzend- en handelingskosten. De kosten voor pakketpost zijn € 6,95 tot 10 kg met track & trace code. Binnen Nederland is het vanaf € 75,- gratis verzenden. Plaats je een bestelling vanuit een ander land,  dan zijn de verzendkosten voor pakketpost de dan geldende tarieven.

Het door jouw bestelde pakje gaat naar het Postkantoor in Nijkerk, vanuit daar wordt je pakje verder verzonden. Kleikunstig verzendt op woensdag, donderdag en zaterdag. Met uitzondering van zon en feestdagen. Ons streven is om, als de betaling is bijgeschreven, je bestelling met 2 – 3 dagen te versturen. Als je bestelling wordt verstuurd ontvang je hiervan altijd een mailtje.

 

* Retour zenden

Je hebt het recht je bestelling tot 3 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Stuur hiervoor binnen 3 dagen na ontvangst van je bestelling een mail naar info@kleikunstig.nl of gebruik het contact formulier onder Contact.

Je hebt na de annulering 14 dagen om je product retour te sturen in de originele staat*. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven om te verzenden de website van je vervoerder.

 

Wil je een product ruilen? Stuur dan het product retour en plaats in de webshop een nieuwe bestelling. Neem dan wel ook even contact met ons op via een mail naar info@kleikunstig.nl of gebruik het contact formulier op pagina Contact.

Een retourzending mag terug worden gestuurd naar het door ons opgegeven adres.

 

Zodra we je retourzending in goede orde ontvangen hebben, storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op het bij ons bekende rekeningnummer. Als je een product ruilt zullen de extra verzendkosten door ons in rekening worden gebracht.

Voorwaarde voor retourneren of ruilen is dat het product onbeschadigd moet zijn en in de originele verpakking

 

*Met originele staat bedoelen we dat elk product dat je retourneert in dezelfde staat moet verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Geretourneerde artikelen mogen niet zijn gebruikt of aangetast. 

 

*Garantie:

Mocht er toch iets mis zijn met je aankoop direct na levering, meldt dat schriftelijk binnen 3 dagen, via info@kleikunstig.nl.  met foto’s. Zonder foto's kunnen wij dit niet in behandeling nemen.  Na deze termijn vervalt de garantie.


*Reservering artikelen: Bestelde artikelen worden 10 dagen voor je gereserveerd (tenzij anders overeengekomen). Op de achtste dag ontvangt u een e-mail ter herinnering. Hoor ik hier binnen 48 uur niets op dan wordt de bestelling geannuleerd en gaan de artikelen terug in de verkoop.

 

*Klachten/vragen: Met klachten en of vragen kan je ten alle tijden, via e-mail, melden bij Kleikunstig. Wij proberen dan in alle redelijkheid en in samenspraak met je tot een oplossing te komen.

 

*Disclaimer: Alles waarin deze Voorwaarden niet voorzien zijn ter beoordeling aan de eigenaar van Kleikunstig. Wij kunnen helaas niet instaan voor kleurafwijkingen van de door jouw bestelde artikelen. Je moet er rekening mee houden dat door o.a. de instelling en de beeld kwaliteit van uw monitor niet exact de juiste kleur bij je op het beeldscherm verschijnt. Hou rekening met het feit dat het om handgemaakte artikelen gaat waarbij je te maken hebt met diversiteit.

 

Mocht je vragen hebben, mail ons gerust, heel veel plezier met winkelen!

 

Vriendelijke groeten,

Esther

 

Niets van deze site mag zonder toestemming van Kleikunstig worden gekopieerd. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.